MABÓ vine de la prenumele celor doi fondatori: MArius Beju & BOgdan Georgescu.
Pentru noi, calitatea primeaza intotdeauna.
Am pornit in aceasta calatorie extraordinara cu un singur gand in minte: sa alegem si sa-ti oferim cafeaua de cea mai buna calitate. Selectam cu atentie loturi care confirma standardele cafelei de specialitate, ceea ce inseamna ca numai ciresele mature sunt culese manual si ca loturile pot fi usor de urmarit de la origine pana la tine in ceasca.
Bogdan Georgescu este Campionul nostru National si Vice Campion Mondial la Prajit Cafea. El este responsabil cu elaborarea profilurilor de prajire pentru a dezvalui aromele si notele unice ale fiecarei cafele verzi care ii capteaza atentia. Este un perfectionist, de aceea, testeaza cu mai multe profiluri de prăjire fiecare lot de cafea pentru o consistenta a calitatii. Apoi face cupping pentru identificarea si evidentierea notelor dezvoltate. Si bea multa cafea.
Cautam sa-ti oferim toate detaliile pentru o trasabilitate completa a fiecarui lot de cafea. Iti spunem exact despre originea cafelei si producator - ferma, cooperativa sau statia de procesare, despre perioada recoltarii, astfel incat sa fii sigur ca ai cumparat o cafea excelenta.
Când am creat MABÓ, ne-am gândit la clienții care vor deveni parte din comunitate și ne-am imaginat cum fiecare personalitate își va găsi cafeaua potrivită în selecția noastră. De aceea, personajul sau omul MABÓ, regăsit pe fiecare pachet și în brandingul nostru, este conexiunea tuturor personalităților, stilurilor, mood-urilor și viziunii fiecăreia, acest personaj cafegiu multivalent care bucură fiecare parte din noi.
Personajul a prins forma cu ajutorul ilustratoarei Andreea Drobotă ( a.k.a Ilustăria - @ilustaria) și conturează perfect Omul MABÓ, adică pe voi cu toate dispozițiile voastre, cu toate trăsăturile care vă fac la fel de autentici precum cafeaua pe care alegeți să o beți.
Dacă privești pachetele de cafea din față, vei vedea că au o jumătate de personaj desenat pe ele, și se completează identitatea omului MABÓ atunci când alăturați un alt pachet, în poziția corectă. Azi puteți fi Etiopia, iar mâine puteți fi Columbia, pentru că originea e aleasă și emoțional, în funcție de pofte și de stare. Fiecare din noi este o poveste în desfășurare și îmbunătățire, lucru care se aplică și omului MABÓ, o joacă de branding pe care sperăm s-o vedem la cât mai mulți dintre cei din comunitatea noastră.
Portofoliu Cafea
- El Puente, Honduras (natural) Cafea de Specialitate
- Ambela, Ethiopia (washed) Cafea de Specialitate
- Kayon Mountain, Etiopia (organic natural) Cafea de Specialitate
- Fazenda Horizonte‚ Brazil (pulped natural) Cafea de Specialitate
- Finca Lerida, Panama (Anaerobic Slow Dry) Cafea de Specialitate
- Finca Lerida, Panama (Pacamara Natural) Cafea de Specialitate
- Jaramillo Coffee Estate, Panama (Natural) Cafea de Specialitate
- Finca Las Marias, Nicaragua (Anaerobic Natural) Cafea de Specialitate
- Sidamo, Ethiopia (DECAF) Cafea de Specialitate
- Edio Miranda, Brazil (honey) Cafea de Specialitate
- Best of Antioquia, Columbia (washed) Cafea de Specialitate
- Suke Quto, Ethiopia (Honey) Cafea de Specialitate