Meron își propune să ofere clienților o experiență completă și personalizată a cafelei de specialitate. Acesta este scopul pentru care și-au deschis propria prăjitorie. Explorân note de degustare, adaptează constant profilul de prăjire a boabelor și cunosc întreg parcursul cafelei de la cireșe la boabele verzi până la preparatele pe bază de cafea.

Cu origine controlată, cultivate în loturi mici și cu trasabilitate de la prima până la ultima verigă, Meron căută boabe de cafea în toată lumea. Astfel prin note de degustare de ciocolată, florale, fructate sau condimentate, prin cafelele lor poți experimenta o călătorie a simțurilor în țări ca Rwanda, Ethiopia, Brazilia, Guatemala, Panama, Costa Rica și lista se actualizează de la o lună la alta.

Meron Colaborează direct cu oamenii implicați în creșterea și procesarea cireșelor de cafea. Partenerii ne împărtășesc pasiunea pentru cafeaua de specialitate, asigură cel mai înalt standard al calității boabelor de cafea și sunt alături de micii fermieri.

Cafeino.ro