SLOANE se definește prin excelență, cunoștințe și pasiune. Loturile pe care alegem să vi le oferim trebuie să atingă standarde înalte de calitate a boabelor verzi, procesare curată și corectă, complexitate a cupei și impact pozitiv în comunitățile locale ale fermierilor. Prin urmare, ne bazăm puternic pe rețeaua noastră de comercianți și fermieri ecologici, cu care am dezvoltat parteneriate puternice, cheltuind și investind mult timp, încredere și respect reciproc. Așa rămânem conectați la avangarda experimentării și dezvoltării cafelei și de aceea cea mai mare parte a ofertei noastre este compusă din loturi care ne entuziasmează cu adevărat.
Stilul nostru de prăjire se concentrează pe lotul de cafea, nu pe stilul de preparare. Ne concentrăm pe obținerea celui mai bun profil de prăjire potrivit pentru fiecare cafea, luând în considerare toate variabilele loturilor, astfel încât profilul său unic de aromă să strălucească.
Cafeaua este un produs organic și variază foarte mult în funcție de regiunea de creștere, soi, altitudine și procesare. De aceea veți găsi toate aceste informații listate pe fiecare dintre pungile noastre și de aceea fiecare lot din fiecare cultură este unic și aproape deloc repetabil.
Notele de aromă enumerate pe pungă sunt cele mai puternice caracteristici pe care le-am observat într-o multitudine de metode de preparare, dar vor varia foarte mult în funcție de echipamentul de măcinare, compoziția minerală a apei și rețeta pe care o utilizați. Vă încurajăm cu tărie să explorați și să descoperiți cum poate avea fiecare cafea în propriile extracții și să folosiți notele noastre de arome ca ghid. Aciditatea este normală și de dorit în cafea, deoarece este sămânța unui fruct, amărăciunea nu este. Cafeaua de înaltă calitate, prăjită cu grijă, bine extrasă este întotdeauna dulce în mod natural și nu are nevoie de îndulcitori suplimentari.
Aromele din cafeaua prăjită se pot dezvolta încă până la 30 de zile după prăjire, așa că fiți conștienți de faptul că aroma maximă nu este imediat după prăjire. Dacă este depozitat în ambalajul original resigilabil sau în recipiente etanșe într-un loc uscat și întunecat, va rămâne la potențial maxim până la 4 luni după prăjire dacă este sigilat și 2 săptămâni dacă este deschis. Cafeaua este sigură pentru a fi băută bine după 12 luni de la prăjire, dar va avea gustul ca o amintire tristă a cafelei care a fost cândva.
Portofoliu Cafea
- Brazil Serra Negra Semi-Carbonic
- Colombia Felipe Arcila Natural Mandarine
- Colombia La Esperanza Estate
- Colombia Mandela La Esperanza
- Columbia Jairo Arcila Miere Scortisoara
- Costa Rica Candelaria
- El Salvador El Roble HSF
- El Salvador La Divina Kombucha
- Ethiopia Bonde Women
- Guatemala Pena Roja
- Nicaragua San Pedro H3 Natural
- Peru El Gallito
- Rwanda Kinini Peaberry